Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Professionele ontstoppingsdienst in de regio Antwerpen

Een overlopende rioolput of een verstopte leiding? Dan hebt u zo snel mogelijk hulp nodig! Ontstoppingen Ceulemans is al 17 jaar dé referentie in Antwerpen en omgeving.

Riolering

Met 17 jaar ervaring op de teller is geen rioolklus te complex voor Ontstoppingen Ceulemans. Wij beschikken over een eigen spoeddienst die altijd vertrekkensklaar staat in geval van nood. Met behulp van moderne apparatuur wordt eerst het probleem opgespeurd en daarna stellen we een oplossing voor. Uw riolering is in goede handen.

Ontstoppingen

Verstopte leidingen zetten een volledig huishouden in een mum van tijd op stelten. Om nog maar te zwijgen van de schade die dergelijke averij aanricht. Doe dus een beroep op Ontstoppingen Ceulemans en wij staan binnen het uur aan uw deur. Mét een oplossing én een glimlach. Doe vandaag nog een beroep op onze expertise.

Geurhinder

Geurhinder is gemakkelijk vast te stellen, maar de onderliggende oorzaak achterhalen, is vaak bijzonder moeilijk. Niet zo bij Ontstoppingen Ceulemans. Ons team beschikt over gespecialiseerde camera’s waarmee we tot diep in de leidingen kunnen kijken om eventuele barsten, lekken en verstoppingen op te sporen.
Specialiteiten

Dé rioolspecialist van de regio Antwerpen

Ontstoppingen Ceulemans is specialist op het vlak van rioleringen. Zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten zijn bij ons in goede handen. Al 17 jaar lang timmeren onze experts aan de weg. Met als resultaat dat we vandaag gelden als dé referentie in de ruime omgeving van Antwerpen.

Een verstopte of overstromende riolering komt altijd ongelegen. Wat u in zo’n noodgeval nodig hebt, is iemand die van aanpakken weet en u geruststelt. Ons team is door zijn jarenlange ervaring wel wat gewend. Zij zijn dus de ideale partij om het probleem in te schatten en met een snelle oplossing voor de dag te komen. U wilt overigens geen dagen met geur- en/of wateroverlast opgescheept zitten, toch?

Rioleringsprojecten worden steeds met de grootste zorg aangepakt – wij weten namelijk hoe belangrijk dit onderdeel is voor het functioneren van een woning. Woont u op het platteland of te midden van de stad? Wij geven steeds een oplossing op maat van de situatie. Dat wil zeggen: met zo weinig mogelijk hinder en overlast voor uzelf en uw omwonenden.

Bent u op zoek naar een specialist in rioleringswerken, gevestigd in de buurt van Antwerpen? Zit u met een dringend sanitair probleem dat vlug een oplossing nodig heeft? Dan is Ontstoppingen Ceulemans uw reddende engel.

Een rioolprobleem in Antwerpen? Wij zijn al onderweg!

Ons team beschikt over meer dan een decennium aan ervaring en knowhow, maar zonder professionele apparatuur heeft al die ervaring weinig zin. Daarom werken wij steeds met de nieuwste technologische snufjes die het gemakkelijker maken om riool- of leidingproblemen op te sporen en aan te pakken. Wij werken vaak met hightech camera’s, van nog geen vuist groot, waarmee we tot diep in de leidingen kunnen doordringen. Zo kunnen we een snelle diagnose stellen.

De oorzaak van geurhinder is vaak moeilijk te bepalen. Althans, als u niet over de juiste middelen beschikt. Hoe Ontstoppingen Ceulemans bij geurhinder te werk gaat? Wij beschikken over machines waarmee we een geuronderzoek kunnen doen. Een speciaal toestel blaast eerst rook door de leidingen. Ontsnapt die rook ergens in huis? Dan weten we waar het probleem zich stelt en kunnen onze experts een oplossing bedenken. Het grote voordeel van dergelijk technologieën is dat nodeloos breekwerk tot het verleden behoort. Maar u hebt wel de garantie dat het probleem zal worden opgelost.

Ontstoppingen Ceulemans zorgt ervoor dat u straks weer op beide oren slaapt en dat u verlost bent van geurhinder of andere rioleringsproblemen. Maar ook voor het plaatsen van een septische put of een lek in de afvoerleiding doet u uiteraard een beroep op onze vakkennis. Ontstoppingen Ceulemans is steeds bereikbaar via e-mail en telefoon: 24/7!
© 2015-2018 Ceulemans rioleringswerken
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
  • YouTube
Onze regio's
Contacteer ons
Ceulemans rioleringswerken
Antwerpsesteenweg 76
2500 Lier
Tel.: +32 484546275
GSM: +32 465729609
Contacteer ons